4 nieuwigheden om naar uit te kijken op 18 maart

We doen dit jaar weer hard ons best om het voor jullie nog aangenamer te maken. Er zijn vier vernieuwingen die we graag in de kijker zetten. Twee op jullie uitdrukkelijke vraag, twee extraatjes van ons:

1) De voorbije jaren kwam er regelmatig de vraag om een tentje te mogen plaatsen, maar dit mag jammer genoeg niet omwille van de veiligheid. Wel hebben we dit jaar een nog beter alternatief gezocht: we huurden extra ruimtes in het GUSB (waar de kleedkamers zijn), waar je met je teamleden kan verzamelen.

2) De catering wordt uitgebreid. We hebben vanaf nu ook een soepbar.

3) We voorzien een zittribune zodat je voor of na het lopen toch even kan zitten en supporteren.

4) Cartooniste Lise Vanlerberghe ontwerpt voor jouw team een gepersonaliseerde button.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *