Na de inspanning, de ontspanning

Sfinx Ekiden Gent is zoveel meer dan een loopevenement. Het is in de eerste plaats een teambuildingsevenement.

De voorbereidingen op de wedstrijd zijn volop aan het gang. Samen afspreken om te gaan trainen, elkaar motiveren als het eens wat minder gaat,… Daarna de wedstrijd zelf uiteraard. En dan, zeker even belangrijk, het samen genieten van een teamprestatie.

Dit laatste kan ook bij Sfinx Ekiden Gent. We hebben voor jou de Gruute Ekiden uitgewerkt. Dit is een etentje in Kantien, een restaurant aan de centrale locatie (je moet je dus niet meer verplaatsen) waar je samen met je teamgenoten, vrienden, supporters,… kan genieten van een driegangenmenu.

Bekijk snel de formule op Gruute Ekiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *