Olympic Running Team wint Sfinx Ekiden Gent in een toptijd maar grijpt net naast een nieuw Belgisch Record

De Belgische top kwam naar Sfinx Ekiden Gent voor een Belgisch Record en misschien zelfs een Europees Record. Helaas, de weersomstandigheden zaten tegen. Maar Olympic Running Team won de negende editie van Sfinx Ekiden Gent wel in een toptijd van 2.07.24. Dit is slechts 26 seconden boven het Belgisch Record. Dit betekent dat ze amper drie seconden per ronde van 5 kilometer te kort kwamen voor het record. De tweede beste tijd ooit in België, een nieuw Sfinx Ekiden Gent Record. Rekening houdend met de weersomstandigheden, vriestemperaturen en ijskoude wind, is dit een prachtprestatie.

Maar naast Olympic Running Team stonden nog 1600 andere sterren aan de start van Sfinx Ekiden Gent. Alle uitslagen zijn online te raadplegen via deze link.

Later meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *