Een etentje met je teamgenoten. Schrijf je nu in.

Sfinx Ekiden Gent is een echte teambuildingsactiviteit. Samen toeleven naar de wedstrijd en de wedstrijd zelf is vanzelfsprekend. Maar wat is er leuker dan na de wedstrijd nog samen met je teamgenoten iets te eten? Ook dit kan op Sfinx Ekiden Gent. Na de wedstrijd organiseren we een pasta avond. Het menu ziet er als volgt uit:

prosecco met tapasbord

***

Pastabuffet, keuze uit:

Lasagne
Spaghetti 
Macaroni
Penne arabiata
Tagliatelle met scampi

***

Koffie

Het etentje gaat door in bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gent. Dit is op amper 2 minuutjes van het Wouter Weylandt Stadion. Het menu kost 40 euro (alle dranken inclusief). We starten vanaf 18 uur met een aperitiefje.

Inschrijven kan tot en met woensdag 15 maart door een mailtje te sturen naar sfinxekidengent@telenet.be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *