TEAMBUILDING

Sfinx Ekiden Gent is zo veel meer dan een sportevenement. Het is in de eerste plaats een teambuildingsevenement. Daarom richten wij ons niet alleen naar atletiekploegen, maar vooral naar bedrijven, organisaties en verenigingen. De aflossingsmarathon is slechts een onderdeel in het teambuildingsverhaal.


Vooraf: de voorbereiding

Na het werk afspreken om eens te gaan joggen. Of waarom niet tijdens de middagpauze? Het breekt de werkdag helemaal. Bovendien leer je je collega's op een andere manier kennen. Misschien leer je zelfs nieuwe collega's kennen van een andere dienst.

Sporten in team maakt het makkelijker als het eens wat lastiger is om de motivatie te vinden om de loopschoenen aan te trekken. Je teamgenoten nemen je mee in hun enthousiasme.

Bij Sfinx Ekiden Gent telt de Olympische gedachte. Iedereen aan de start is een winnaar. Het is fantastisch om te zien hoe ervaren lopers staan te supporteren voor hun collega's die de eerste keer 5 km lopen. Zij zijn evenveel winnaar als wie een toptijd neerzet.

We willen jou ook ondersteunen in de voorbereiding. We organiseren gemeenschappelijke trainingen in Gent. Een professionele loopcoach zal je hierin begeleiden.


Bij Christeyns - Govi spreken ze na de werkuren af om samen te gaan joggen. Bij hun eerste deelname goed voor 1 team. Inmiddels al 3 teams aan de start.


Tijdens: de wedstrijd zelf

Zaterdag 21 maart is het dan zover. De dag dat je een teamprestatie neerzet. De fantastische sfeer die er heerst zorgt voor een prachtige sfeer.

 


Nadien: na de inspanning, de ontspanning

Wat is er mooier dan nagenieten van een geslaagde dag met je teamgenoten. Ook dit organiseren we voor jou. Aan de centrale locatie is er het leuke restaurant Kantien. Daar bieden we je volgend menuutje aan:

Cava met borrelnootje

't sappigste kipke van Gent, op lage temperatuur gegaard, met een fris slaatje, verse frietjes en zelfgemaakte sausjes

Aanvang: vanaf 18 u.
Prijs: 23 euro per persoon
Inschrijven vooraf verplicht: sfinxekidengent@telenet.be
Vegetarisch alternatief is verkrijgbaar
Adres: Kantien - Kanodreef 1 -  9000 Gent (aan de centrale locatie)

kantien1