Teambuilding


Wellways sluit zich graag aan bij de filosofie van de Sfinx Ekiden Gent. Niet enkel lopen doe je in team, wij geloven immers dat ook welzijn op het werk een verhaal van samenwerken is.

  • Nice to meet you. Wij bieden geen losse aanpak, maar zoeken voeling met de werkvloer, de medewerkers en de bedrijfscultuur door middel van ons consultancytraject dat niet alleen welzijn op het werk meet, maar ook inspireert!
  • Happy to help you. Dit resulteert in een holistisch actieplan op maat van jullie bedrijf. Onze ambitie is niet klein, we gaan immers voor niets minder dan blijvende gedragsverandering op vlak van mentaal en fysiek welzijn!
  • A pleasure to walk with you. Uiteindelijk lopen we ook graag samen de welzijnsmarathon verder. Daarom bieden we, aan de hand van een online welzijnsplatform, zowel medewerkers als HR-professionals doorlopend nieuwe inzichten en interventies aan. 

Wil je meer weten over onze aanpak en visie? Surf dan naar www.wellways.be,  mail ons op info@wellways.be of bel ons gewoon rechtstreeks op  0468 17 29 30.

We helpen jullie graag op weg om het Wellways loopteam te verslaan tijdens de aflossingsmarathon. Kom tijdens de Ekiden zelf ook zeker eens langs op onze infostand!